Enschede | straatinfo

diefstal politie meldingen

Getuigen van plofkraak gezocht

diefstal

Enschede - Woensdag 28 september werd er een plofkraak gepleegd op een geldautomaat in een supermarkt aan de Zonstraat in Enschede.

Rond 03.20 uur kreeg de politie een melding over een plofkraak. Een pinautomaat was opgeblazen. Een getuige heeft twee personen op een rode scooter gezien geheel in het zwart gekleed en met zwarte helm, die verdacht worden van betrokkenheid bij deze plofkraak. De scooter met de twee personen is na de plofkraak weggereden in de richting van de G.J. van Heekstraat. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook de brandweer heeft meteen metingen gedaan. Er zijn geen explosieve stoffen waargenomen. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze plofkraak. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de politie in Enschede via tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

(2016479379)

Soortgelijke berichten

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Getuigen van plofkraak gezocht
De Meern

Poging plofkraak, getuigen gezocht
Bussum

Getuigen gezocht plofkraak
Amersfoort

Getuigen gezocht poging plofkraak
Utrecht

Getuigen gezocht van plofkraak Laarderweg
Bussum

Getuigen gezocht van poging plofkraak
Wijk Bij Duurstede

Plofkraak
Bilthoven

Getuigen gezocht van plofkraak in supermarkt
Oirschot

Poging plofkraak winkelcentrum Overvecht
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio