Melding burger leidt tot snelle aanhouding autokraker

woensdag 28 juni 2017

Enschede - In de nacht van dinsdag op woensdag werd de politie gebeld voor een mogelijke diefstal uit een auto aan de Zuiderhagen. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse. Binnen korte tijd kon de verdachte worden aangehouden inclusief gestolen waar.

Op woensdag 28 juni rond de klok van 2.30 uur belde de getuige. Deze had een klap gehoord en vermoedde een inbraak in een auto. De dader was een steegje in gerend. Agenten die binnen vijf minuten ter plaatse waren troffen een 35-jarige man uit Enschede. Hij was in het bezit van de gestolen portable navigatie en werd als verdachte aangehouden voor deze inbraak in de auto. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt ter zake diefstal door verbreking.

De politie heeft bij het oplossen van misdrijven de hulp van burgers nodig. Door deze samenwerking wordt de heterdaadkracht en het resultaat van de politie ten behoeve van de veiligheid in uw wijk flink verbeterd. Dus bent u getuige van een misdrijf, of vertrouwd u het niet? Wacht niet af, bel direct de politie op 112. Geen spoed? Dan 0900-8844.

 

2017296467 RV

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enschede | 112 alarmeringen Enschede | Goedkoop Tanken in Enschede | Supermarkten in Enschede | Weerbericht Enschede