Politie stelt onderzoek in naar openlijke geweldpleging

maandag 10 april 2017

Enschede - De laatste drie personen die waren aangehouden vorige week donderdag zijn hedenmorgen in vrijstelling gesteld. Bij actie van de politie op 6 april j.l. in het supportershome van Vak P, tijdens de wedstrijd van F.C.-Twente, zijn vijf personen aangehouden. Tevens werd er na de wedstrijd een 26-jarige man aangehouden voor openlijke geweldpleging door leden van de Mobiele Eenheid.

De dag na de wedstrijd werd, deze 26-jarige man en een 24-jarige man uit Borne, die een gebruikershoeveelheid cocaïne bij zich had weer in vrijheid gesteld. Ook een andere  26-jarige man,  die een wapen bij zich had toen hij zich in het supportershome bevond mocht vrijdagmorgen  weer naar huis. Hij heeft een geldboete van € 170,00 gekregen.

De overige drie mannen,  36, 30 en 28 jaar uit Enschede, die waren aangehouden,  zijn vanmorgen, maandag 10 april in vrijheid gesteld. Zij blijven verdacht  van handel in verdovende middelen. De politie is nog steeds volop bezig met dit onderzoek.

Onderzoek ongeregeldheden

De politie is inmiddels ook een onderzoek gestart naar de ongeregeldheden die na de politieactie in het spelershome van Vak-P ontstonden. Er wordt onderzocht wie zich schuldig heeft gemaakt aan openlijke geweldpleging en vernielingen. De politie vraagt getuigen die filmpjes hebben gemaakt met hun telefoon of camera om deze te uploaden via het meldformulier.

Men kan bellen met: 0900 8844, gratis met de opsporingstiplijn: 0800 6070. ook anoniem melden bij www.misdaadanoniem.nl en 0800 7000.

2017162520 ^cw

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enschede | 112 alarmeringen Enschede | Goedkoop Tanken in Enschede | Supermarkten in Enschede | Weerbericht Enschede