Enschede | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie waarschuwt voor inbreker

inbraak

Enschede - De politie waarschuwt in de wijk Boswinkel in Enschede voor mensen die op inbrekerspad zijn. Vanaf 25 september zijn vier inbraken gepleegd in woningen en schuren in onder meer de straten Nijmansbos, Mastbos, Ommerbos en Genevestraat in Enschede.

Daarbij zijn geldbedragen, sleutelbossen en fietsen buitgemaakt. De politie is een onderzoek gestart. De afgelopen week is in de wijkook een persoon gezien die aan deuren van woningen voelde of ze open waren.

Mensen kunnen zelf maatregelen nemen om het inbrekers niet al tegemakkelijk te maken om binnen te komen. Zorg voor goed hang- en sluitwerk endoe ramen en deuren dicht bij afwezigheid. Hang geen adreslabels aansleutelbossen, zorg voor voldoende verlichting om het huis en zorg dat er geenladders of containers rondom de woning staan waar men op kan klimmen. Zorg erverder voor dat bij afwezigheid het huis er ?bewoond? uitziet door bijvoorbeeldin de avond een lamp aan te laten gaan.

(2014096975) (2014097916) (2014098431) (2014101314)

Soortgelijke berichten

Inbreker aangehouden
Assendelft

Aanhouding inbreker
Heiloo

Inbreker aangehouden
Zaandijk

Inbreker aangehouden
Veldhoven

Inbreker aangehouden
Enschede

Inbreker aangehouden
Alkmaar

Inbreker aangehouden
Den Helder

Inbreker aangehouden
Eindhoven

Inbreker aangehouden
Sellingen

Inbreker overlopen
Almelo

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio