Enschede | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Politieonderzoek dode vrouw Almelo (update)

moord / doodslag

Enschede - In het onderzoek naar het aantreffen van de dode vrouw in een huis aan de De Ruyterstraat in Almelo doet de politie op dit moment nader onderzoek in Enschede.

Rechercheurs zoeken in de omgeving van de Berghuizenbrink. In die omgeving werd kort na de eerste melding vorige week zondag ook de 29-jarige verdachte aangehouden. Daar is ook een auto veiliggesteld voor onderzoek. De politie zoekt naar sporen die in verband staan met het misdrijf aan de De Ruyterstraat. In de omgeving van de woning in Almelo deed de politie ook al een soortgelijk sporenonderzoek. Wat er tijdens het sporenonderzoek is aangetroffen en waar de politie precies naar zoekt kan vanwege onderzoeksbelang niet nader worden toegelicht.

Daarnaast roept de politie nog steeds getuigen op zich te melden. Het gaat dan vooral om getuigen die de bewoners van het pand, waar de dode vrouw werd aangetroffen, of de vrouw zelf die zondag 9 oktober nog hebben gezien. De politie wil graag weten wie een van hen of hen samen die middag en/of die avond van zondag 09 oktober nog gezien heeft in de omgeving van de De Ruyterstraat in Almelo en de parken in de omgeving deze straat. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(2016499487) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Politie doet onderzoek na aantreffen dode vrouw (Update)
Lunteren

Dode man in vijver aangetroffen
Roermond

Dode in woning geen misdrijf
Doesburg

Onderzoek dode vrouw afgerond
Opijnen

Dode bij A12 blijkt zelfdoding
Utrecht

Dode in bos: vooralsnog gn misdrijf
Landgraaf

Politie treft dode man aan in boothuis
Leiden

Arnhemmer aangehouden in onderzoek dode vrouw Zutphen
Zutphen

Dode na frontale botsing met vrachtwagen
Oostburg

Dode man aangetroffen in het water
Dinteloord

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio