Enschede | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Vrouw breekt heup bij ongeval, politie zoekt getuigen

ongeluk

Bij een val van haar fiets op 27 maart, breekt een 67-jarige Enschedese haar heup. De vrouw is vermoedelijk omver gefietst door voorbij fietsende jongens op de Wethouder Beverstraat. De politie is een onderzoek gestart en vraag getuigen zich te melden.
Op vrijdag 27 maart omstreeks 15.00 uur fietst een 67-jarige Enschedese over de fietsstrook op de Wethouder Beverstraat. Als zij gepasseerd wordt door vier jongens op hun fiets, voelt zij dat n van de jongens haar raakt. Hierdoor komt zij ten val. De vier jongens kijken achterom maar laten de 67-jarige vrouw in hulpeloze toestand achter. Een medewerker van een woningbouwvereniging en een onbekende getuige helpen de 67-jarige en bellen de politie en ambulance. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van dit ongeval te achterhalen. Hierbij doet zij een beroep op eventuele getuigen om zich te melden. Kent of bent u de medewerker van de woningbouwvereniging of de onbekende getuige, die mevrouw geholpen heeft, belt u dan met de politie van Enschede-West via 0900-8844. Uiteraard doen wij ook een beroep op de vier jongens om zich te melden.

Soortgelijke berichten

Fietsster breekt heup bij aanrijding
Otterlo

Vrouw breekt been na aanrijding
Zwolle

Vrouw breekt heup bij beroving
Dordrecht

Vrouw breekt heup bij woningoverval Dordrecht
Dordrecht

Politie zoekt getuigen ongeval
Lievelde

Politie zoekt getuigen van ongeluk
Warnsveld

Politie zoekt vrouw op fiets
Heemstede

Trambestuurder mishandeld; politie zoekt drietal
Utrecht

Politie zoekt getuigen na poging beroving
Zwolle

Man breekt in
Benschop

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio