Enschede | straatinfo

overige politie meldingen

Man en vrouw verdacht van vrijheidsberoving

overige

Politie Twente heeft een 40-jarige vrouw uit Papendrecht en een 34-jarige man uit Enschede aangehouden. Zij worden verdacht een 34-jarige vrouw uit Enschede tegen haar wil van haar vrijheid te hebben beroofd. Tevens worden zij verdacht van verkrachting, bedreiging en mishandeling.
Op zondag 12 april 2009 kwam omstreeks 5.24 uur een melding binnen bij Politie Twente van een vrouw die vertelde dat ze door haar vriend was bedreigd en gegijzeld. De vrouw was gevlucht naar de buren. Gealarmeerde politieagenten stelden onmiddellijk een onderzoek in. De vrouw deed aangifte van wederrechtelijke vrijheidsberoving, mishandeling, bedreiging en verkrachting. Om 6.25 uur hield de politie een 34-jarige man aan. Kort daarna werd een 40-jarige vrouw aangehouden. Deze vrouw werd aangehouden omdat zij verdacht werd betrokken te zijn bij deze vrijheidsberoving. De man had, tijdens zijn aanhouding, goederen bij zich die eigendom zijn van het 34-jarige slachtoffer. De politie heeft reeds een buurt- en sporenonderzoek gehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en opgesloten voor nader onderzoek.

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na bedreiging met bijl
Drachten

Verdachte aanranding aangehouden
Eindhoven

Twee mensen aangehouden wegens mishandeling
Groningen

Vier aanhoudingen in uitkeringsfraudezaak
Bergen Op Zoom

Man op heterdaad aangehouden na verkrachting
Heerlen

Man aangehouden na bedreiging
Leeuwarden

Aanhouding na bewuste aanrijding
Assen

Man aangehouden na mishandeling en diefstal
Drachten

Twee gewonden na ruzie op straat
Groningen

Verdachten zakkenrollerij aangehouden
Eindhoven

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio