Enschede | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Maaltijdbezorger beroofd

overval / beroving

Enschede - In de omgeving van de Drienerbeeklaan in Enschede is afgelopen weekend een maaltijdbezorger beroofd door drie nog onbekende personen. De maaltijdbezorger kwam met de schrik vrij. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer had zaterdagavond 20 mei tussen 23.30 en 23.40 uur net een maaltijd bezorgd in de buurt en was weer op weg naar een volgende adres. Op de Drienerbeeklaan nabij de Drienerlolaan stonden drie jongens op de rijbaan waarvoor maaltijdbezorger moest stoppen. Vervolgens zou er een dreigende situatie zijn ontstaan waarna de drie kans zagen geld buit te maken, aldus het slachtoffer. Het zou gaan om drie blanke jongens of mannen in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar met blond haar. Alle drie droegen een bril en waren ongeveer 1.80 m lang. Ze waren weggevlucht richting Hengelosestraat. Getuigen, die iets van het voorval hebben gezien of die meer informatie hebben worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(2017229525) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Maaltijdbezorger beroofd
Enschede

Maaltijdbezorger overvallen in Vlaardingen
Vlaardingen

Maaltijdbezorger beroofd
Haarlem

Maaltijdbezorger beroofd
Zaandam

Politie houdt verdachte beroving maatijdbezorger aan
Rotterdam

Vijftal gooit roet in het eten
Beverwijk

Jongen beroofd van mobiele telefoon
Middelburg

Aanhouding op verdenking van beroving pizzakoerier
Gouda

Onderzoek naar beroving maaltijdbezorger
Culemborg

Man berooft van smartphone
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio