Enschede | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Overvaller aangehouden

overval / beroving

Een 39-jarige man uit Enschede kon direct na een mislukte overval worden aangehouden in een woning aan de Geulstraat in Enschede.
Woensdagavond 6 mei omstreeks 17.00 uur kreeg de politie melding dat een overval had plaats gevonden in een winkel aan de Rijnstraat in Enschede. De dader bedreigde met een steekwapen een caissi re en wilde geld zien. Toen de caissi re kon vluchten ging de dader zonder buit er vandoor. Een medewerker ging achter de dader aan en zag de dader een woning binnengaan aan de Geulstraat in Enschede. De politie zette een politiehond in om de man, een 39-jarige Enschede r, aan te houden omdat hij veel geweld gebruikte en zich verzette tegen de aanhouding. De dader werd meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen, maar wilde niet meewerken. Daar bedreigde hij de beveiligingsmedewerkers en een bezoeker in het ziekenhuis. De man is aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Soortgelijke berichten

Jeugdige overvaller aangehouden
Rotterdam

Gewapende overvaller aangehouden
Maastricht

Politie houdt overvaller aan
Breda

Overvaller op heterdaad aangehouden
Roermond

Overvaller op heterdaad aangehouden
Utrecht

Politie houdt overvaller aan
Groningen

Overvaller fastfoodrestaurant meldt zichzelf
Nieuwegein

Politie houdt overvaller snackbar snel aan
Amsterdam

Overvaller aangehouden met buit en wapen
Breda

Politie zoekt 2e overvaller, n verdachte aangehouden
Sneek

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio