Politie zoekt getuigen woningoverval

zondag 6 augustus 2017

Enschede - Op vrijdagavond 4 augustus om ongeveer 18:35 uur kreeg de politie van een woningoverval aan de Slotjanskamp.

Er werd aangebeld en de bewoner deed de deur open. Twee mannen kwamen de woning binnen en bedreigden de bewoner en haalden vervolgens vermoedelijk elektronische apparatuur uit de woning weg. De daders gingen er vervolgens vermoedelijk op een scooter vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Slotjanskamp iets gezien of beschikt u over informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad anoniem, tel. 0800-7000.

Man 1

17 tot 19 jaar oud, getint uiterlijk. Hij droeg een grijze broek en grijze Nike-schoenen, een donkere jas met capuchon die hij op zijn hoofd droeg. Hij had een donkere sjaal voor zijn mond en neus.

Man 2

17 tot 19 jaar oud, getint uiterlijk. Hij droeg een donkere broek en jas met capuchon die hij op zijn hoofd droeg en een donkere sjaal voor mond en neus.

(2017363470)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enschede | 112 alarmeringen Enschede | Goedkoop Tanken in Enschede | Supermarkten in Enschede | Weerbericht Enschede