Enschede | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Tankstation overvallen

overval / beroving

Enschede - Een tot dusver onbekende en gewapende man heeft vrijdagochtend vroeg een tankstation aan de Boulevard 1945 in Enschede overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

De overvaller kwam omstreeks 04.10 uur de shop van het tankstation binnen. Buiten de medewerker waren er verder geen klanten in de zaak. Onder dreiging van een pistool werd onder meer geld buitgemaakt. De dader vertrok te voet richting Molukkenstraat. Volgens het slachtoffer ging het om een man van tussen de 25 en 30 jaar met een licht getinte huidskleur en een wat gezet postuur. De dader droeg een bruine jas met capuchon en liep een beetje mank en op slippers. De politie heeft nog vergeefs naar de overvaller gezocht. Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord of die menen de dader aan zijn signalement te herkennen worden verzocht zich te melden. Het overvallenteam van de districtsrecherche Twente doet onderzoek en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl

(2016396776) ^PK

Soortgelijke berichten

Tankstation overvallen
Arnhem

Tankstation overvallen
Eindhoven

Verdachten overval tankstation aangehouden
Arnhem

Tankstation Zevenbergen overvallen
Zevenbergen

Tankstation overvallen in Breda
Breda

Getuigenoproep overval tankstation
Amsterdam

Arrestatie na overval tankstation
Zevenbergen

Overval op tankstation
Tilburg

Politie zoekt getuigen overval tankstation
Nuenen

Recherche zoekt getuigen overval tankstation
Zoetermeer

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio