Enschede | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Man zwaargewond bij schietincident

schietpartij

Enschede - Bij een schietincident op de Beekstraat is op dinsdagavond 8 september een 24-jarige inwoner van Duitsland zwaar gewond geraakt. Rond 23.10 uur ontving de politie de melding dat er was geschoten en trof het slachtoffer daar zwaargewond aan. De man werd in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man is buiten bewustzijn en kan daarom nog niet worden gehoord.

Voor het schietincident zijn nog geen verdachten aangehouden. In een woning in de omgeving (Fazantstraat) werden kort na het schietincident drie personen aangehouden voor het in bezit hebben van verdovende middelen. In tegenstelling tot berichten in de media, zijn deze personen niet aangehouden voor het schietincident.

De politie heeft naar aanleiding van de gebeurtenissen op de Beekstraat een speciaal rechercheteam geformeerd. Naast het sporenonderzoek werd tevens een buurtonderzoek ingesteld. Er werden al diverse getuigen gehoord maar het rechercheteam zou graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien of gehoord wat verband houdt met dit schietincident maar nog niet met de politie hebben gesproken. Zijn worden dringend verzocht om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

2015441252

Soortgelijke berichten

Schietincident
Haarlem

Update schietincident Helmond
Helmond

Verdachte schietincident aangehouden
Tiel

Man zwaargewond bij schietincident caf
Hilversum

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Verdachte schietincident aangehouden
Roermond

Aanhouding gezochte verdachte schietincident
Venlo

Reconstructie schietincident december 2014
Echt

Verdachte schietincident Australihavenweg aangehouden
Amsterdam

Verdachte aangehouden voor schietincident
Enschede

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio