Onderzoek naar aanrijding jongen op fiets

maandag 23 oktober 2017

Enschede - De politie doet onderzoek naar een incident dat zich zondagmiddag in Enschede heeft afgespeeld. Rond kwart over vier kregen agenten een melding dat er overlast van jongeren was bij een bouwkeet aan de Hezingenbrink. Toen agenten ter plaatse kwamen kregen ze te horen dat iets verderop een jongen was aangereden door een automobilist.

Even later bleek dat bij de Tilligtenbrink inderdaad een jongen op de fiets was aangereden. De politie heeft een automobilist aangehouden, deze 40-jarige man uit Enschede zit op dit moment nog vast voor onderzoek. Hij wordt gehoord over zijn rol. Ook spreekt de politie met verschillende getuigen, om een goed beeld te krijgen van de gebeurtenissen. De 15-jarige jongen die werd aangereden is niet in het ziekenhuis opgenomen, maar over zijn exacte toestand kan de politie nu geen informatie geven. 

Bent u getuige geweest en hebt u nog geen contact gehad met de politie? Bel dan via 0900-8844 om uw informatie met de politie te delen.

 

(2017489947 SK)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enschede | 112 alarmeringen Enschede | Goedkoop Tanken in Enschede | Supermarkten in Enschede | Weerbericht Enschede