Vrouw aangehouden na plegen meerdere mishandelingen

zaterdag 4 februari 2017

Enschede - Een 25-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdag 3 februari aangehouden nadat ze zonder aanleiding meerdere mensen had mishandeld en bespuugd. De vrouw is voor nader onderzoek ingesloten.

Een 57-jarige vrouw uit Enschede had omstreeks 11.15 uur net haar auto geparkeerd op de Wenninkgaarde. Toen ze uitstapte werd ze zonder enige aanleiding door de verdachte aan de haren uit de auto getrokken. De vrouw eiste geld en sloeg vervolgens het slachtoffer. Toen een omstander zich met de zaak bemoeide ging de vrouw er vandoor. Even verderop, op de Noorderhagen, begon ze echter tegen een ouder echtpaar te schelden en bespuugde hen. Toen de 77-jarige man uit Enschede daar iets van zei sloeg ze hem meerdere malen. Vervolgens moest de 74-jarige echtgenote het ontgelden. Ook zei kreeg meerdere slagen. Vervolgens richtte de vrouw zich op een 66-jarige man uit Enschede die het echtpaar te hulp schoot. Ook hij werd bespuugd. Waarschijnlijk doordat hij een verdedigende houding aannam ging de vrouw er vandoor. Ze kwam nog een keer terug, maar werd opnieuw afgeschrikt door de houding van de 66-jarige man. Direct daarna kwam de politie ter plaatse. Zij zagen de vrouw wegrennen en zetten de achtervolging in. Kort daarop zagen ze de vrouw achterop een scooter wegvluchten. Na een korte achtervolging kon zij op het Stationsplein worden aangehouden.

(2017053347, 2017053356 en 2017053378)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enschede | 112 alarmeringen Enschede | Goedkoop Tanken in Enschede | Supermarkten in Enschede | Weerbericht Enschede